Weiss Holz

Specificatie:

• Pakkettype: Busje
• Inhoud: 5 kg, 24 kg, 240 kg, 1000 kg
• Verpakking: Halve pallet 24 bussen
• pH: 14
• Reactie: basisch

Over het product:

Weiss Holz preparaat voor effectieve verwijdering van blauwe vlekken - de natuurlijke kleur van houten oppervlakken wordt herstelt zonder de structuur aan te tasten. Verwijdert verkleuring van hout veroorzaakt door blauwe vlekken. Je krijgt een esthetische uiterlijk zonder sterkte te verliezen. Een product met een innovatieve formule.

Toepassingen:

Blauwe vlekken op het hout zijn een groot probleem voor bosbouwers en houtzagerijen. Vooral in de lente en in de zomer, omdat hout op dat moment het gemakkelijkst te kneuzen is - hoge luchtvochtigheid en hitte bedreigen hem(het hout). Daarom moeten preventieve maatregelen worden genomen. Met een houtvochtgehalte van 23% komt hout in een droge beschermende toestand die het beschermt tegen de groei van blauwe vlekken. Blauwe vlekken zijn de kleur van rond naaldhout of geraspte materialen van blauw tot groenzwart. Het komt voor in het hout van stervende bomen, in rond hout en in naaldhout, voornamelijk in pijnboom en sparhout, maar we kunnen het niet meer vinden in gezonde bomen die op de stam of op gedroogd hout blijven. Het product bestemd is om houtverkleuring die door blauwe vlekken is veroorzaakt te verwijderen. Het wordt in algemeen houtverwerking gebruikt, met name in de bouw- en meubelindustrie. Het product heeft geen invloed op de structuur en oppervlakte van het hout, mechanische en sterkte- parameters, en ook de natuurlijke kleur zijn bewaard.

Eigenschappen:

• Het verwijdert houtvlekken effectief en permanent.
• Werkt onmiddellijk (uitstekende effecten te zien na een moment).
• Gemakkelijk te gebruiken.
• Veel applicatiemethoden.

Als u ons wilt contacteren via het onderstaande formulier – vul dan die nodgie gegevens in. Delen van gegevens is vrijwillig, maar als u dat niet doet, kunt u ons een bericht op deze manier niet sturen. De beheerder van uw persoonlijke gegevens is distripark.com sp. Z o.o. met hoofdkantoor in Brzeg Dolny (Sienkiewicza Street 4, 56-120 Brzeg Dolny). U kunt contact opnemen met onze gegevensbeschermingsinspecteur via e-mail: iod.distriparkcom@pcc.eu.


Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.