Chemische grondstoffen

Chemische grondstoffenWij bieden chemische grondstoffen, oppervlakteactieve stoffen, cosmetische tussenproducten, halffabrikaten voor detergenten, lijm tussenproducten, halffabrikaten voor kunststoffen en andere chemische additieven. U kunt ook bij ons producten voor de bouw vinden, zoals voorbereidingen van het hydrofobiseren van straatstenen en natuursteen, voorbereiding voor het verwijderen van blauwe vlekken, gevel- en gevelagenten, klinkers, op nanotechnologie gebaseerde bouwproducten, bouwgereedschap en aanvullende materialen. We zijn ook gespecialiseerd in producten voor de isolatie van muren en zolders van huizen, zoals tweecomponentenschuimen, sproeischuimen, assemblageschuimen en afdichtingsmiddelen. Als u op zoek bent naar producten bestemd voor renovatie van monumenten of reiniging na bouw en renovatie, zal ons aanbod aan uw verwachtingen voldoen. We hebben ook een systeem van het repareren van gebroken wanden, gieten en gipselementen.

Chemische grondstoffen
Wij bieden chemische grondstoffen, oppervlakteactieve stoffen, cosmetische tussenproducten, halffabrikaten voor detergenten, lijm tussenproducten, halffabrikaten voor kunststoffen en andere chemische additieven. U kunt ook bij ons producten voor de bouw vinden, zoals voorbereidingen van het hydrofobiseren van straatstenen en natuursteen, voorbereiding voor het verwijderen van blauwe vlekken, gevel- en gevelagenten, klinkers, op nanotechnologie gebaseerde bouwproducten, bouwgereedschap en aanvullende materialen. We zijn ook gespecialiseerd in producten voor de isolatie van muren en zolders van huizen, zoals tweecomponentenschuimen, sproeischuimen, assemblageschuimen en afdichtingsmiddelen. Als u op zoek bent naar producten bestemd voor renovatie van monumenten of reiniging na bouw en renovatie, zal ons aanbod aan uw verwachtingen voldoen. We hebben ook een systeem van het repareren van gebroken wanden, gieten en gipselementen.
Chemische grondstoffen
In ons aanbod vindt u ook producten voor waterbehandeling, zwembadchemicaliën en producten voor afvalwaterbehandeling. Wij verkopen natriumhypochloriet, mierenzuur, aluminiumstollingsmiddel, ijzerstollingsmiddel, aluminiumsulfaat, ammoniakwater, natronloog in vlokken en natronloog in korrels, technisch zoutzuur en zoutzuur in vele concentraties, evenals waterige oplossingen van natronloog.

Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.