HDPE Polyetheen

Specificatie:

  • Soort verpakking: pallet / zak 25 kg
  • Inhoud: 1200 kg

Over het product:

Polyethyleen POLIMAXX P901BK met hoge dichtheid (HDPE) is een verbinding die wordt gebruikt in de productie van buizen op basis van HDPE. Het voldoet aan de eisen gedefinieerd in ISO 4427 en AS / NZS 4131. De stof is zeer eenvoudig te verwerken en wordt daarom in veel industrieën gebruikt. HDPE-producten zijn veilig voor de gezondheid, wat kan worden aangetoond aan de hand van het gebruik in drinkwaterinstallaties. Dankzij het vele eigenschappen: hoge thermische stabiliteit, chemicaliënbestendigheid of een zeer duurzame constructie is het een van de meest gebruikte polyethylenen ter wereld.

Toepassingen:

Polyethyleen in POLIMAXX P901BK korrels met hoge dichtheid (HDPE) wordt verkregen door het moderne Hostalen proces. Door de stabilisatoren verrijking wordt het gemakkelijk verwerkt. P901BK was ontwikkeld om buizen te maken op basis van HDPE. Deze buizen kunnen in water-, druk- en rioleringssystemen werken. Polyethyleen producten (Producten van polyethyleen gemaakt) zijn veilig voor de gezondheid en zijn niet giftig, wat aangetoond kan worden door het gebruik van pijpen gemaakt van dit granulaat in drinkwaterinstallaties. De fenomenale eigenschappen, zoals de weerstand tegen sommige chemische verbindingen, evenals een zeer lange houdbaarheid, veroorzaken een brede toepassing in verschillende industrieën.
Granulaat wordt gebruikt in de distributie van gasvormige brandstoffen. Polyethyleen met Hoge dichtheid  van Hostalen en Lupolen is een betrouwbare stof die standaard is voor de hele sector. Deze materialen verzekeren uitstekende dichtheid, hoge flexibiliteit en duurzaamheid van producten. Gasleidingen met HDPE voldoen aan de vereisten voor een buisproductieverbinding zoals gedefinieerd in ISO 4427 en AS / NZS 4131.
Een onbetwistbaar voordeel van dit materiaal is het vermogen om het in vrijwelelke vorm aan te passen. Dankzij zo een  enorm voordeel heeft dit product heel veel toepassingen, onder andere wordt het gebruikt bij de productie van stookolieflessen, flessen, vaten en auto-onderdelen.

Voorbeelden van toepassing:

  • Was ontwikkeld om buizen te maken op basis van HDPE.
  • Wordt gebruikt in de distributie van gasvormige brandstoffen.
  • Wordt het gebruikt bij de productie van stookolie flessen, flessen, vaten en auto-onderdelen.

Als u ons wilt contacteren via het onderstaande formulier – vul dan die nodgie gegevens in. Delen van gegevens is vrijwillig, maar als u dat niet doet, kunt u ons een bericht op deze manier niet sturen. De beheerder van uw persoonlijke gegevens is distripark.com sp. Z o.o. met hoofdkantoor in Brzeg Dolny (Sienkiewicza Street 4, 56-120 Brzeg Dolny). U kunt contact opnemen met onze gegevensbeschermingsinspecteur via e-mail: iod.distriparkcom@pcc.eu.


Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.