Caustische soda

Specificatie:

  • Product naam: Natriumhydroxide, caustische soda.
  • Verpakking: palet

 

Toepassing:

Natriumhydroxide, bijtende soda of in de vorm van een waterige oplossing, Natronloog. Corrosief, sterk reactief base. In het aanbod van de winkel adviseren wij natriumhydroxide in zakken van 25 kg, 1000 kg op een pallet of in de vorm van een wateroplossing - Natriumlijm 49-51% - in 25 l / 40 kg busje, DPPL (palletflessen) 1150 kg.
Natronloog is te vinden in bijna alle takken van de industrie. Het is een natriumdrager bij de productie van oppervlakteactieve stoffen, het is een hulpstof in de papierindustrie, bij de productie van synthetische kleurstoffen en bij waterzuiveringsprocessen. In de voedingsindustrie wordt natriumhydroxide gebruikt als een ontsmettings- en reinigingsmiddel door slagers, zuivelfabrieken en suikerfabrieken .
Vanwege de biocidale eigenschappen, wordt natriumhydroxide vaak gebruikt in de veehouderij, bij het desinfecteren van netelroos, kippenhokken, varkenshokken, stallen, schuren, enz. In de vorm van natronloog – 3% waterige oplossing - werkt het uitstekend als een desinfectiemiddel voor de reiniging van oppervlakken.
Natronloog wordt ook gebruikt als een actief middel - in de vorm van een 1-3% waterige oplossing - in desinfecterende matten voor preventieve desinfectie in de boerderij, bijv. Vóór het betreden van het broedgebied, op de toegangswegen tot de voeropslag en mestverwijdering. Evenals is het gebruikt in het geval van een uitbraak van mond- en klauwzeer, koorts of andere besmettelijke inventarisziekte.
Natronloog wordt veel gebruikt in de tuinbouw in West-Europa in het voorkomen en bestrijden van schimmelinfecties, ook kanker van fruitbomen en wijnstokken genoemd. Nederlandse experts, zoals Peter van Arkel, adviseren om 10% natronloog - waterige oplossing van natriumhydroxide - te gebruiken om lange takken na winter snoeien te beschermen, en om de boomkanker op stammen en takken te bestrijden. De natriumhydroxideoplossing wordt speciaal aanbevolen voor de bescherming van onbehandelde wonden.
Let op! Natriumhydroxide is een gevaarlijke stof. Zelfs in vaste vorm kan het de huid, ogen en luchtwegen irriteren. Wanneer u bijtende soda of waterige oplossingen gebruikt, zorg voor het toepassen van geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen.

Eigenschappen:

  • Soda vlokken.
  • Gevaarlijke stof.
  • Er moeten voorzorgsmaatregelen worden getroffen.
  • Het product is niet beschikbaar voor privégebruik.
  • Aanbod gericht uitsluitend op bedrijven.

LET OP !!!

Natriumhydroxide is een gevaarlijke stof. Zelfs in vaste vorm kan het de huid, ogen en luchtwegen irriteren. Wanneer u bijtende soda of waterige oplossingen gebruikt, zorg voor het toepassen van geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen.

Als u ons wilt contacteren via het onderstaande formulier – vul dan die nodgie gegevens in. Delen van gegevens is vrijwillig, maar als u dat niet doet, kunt u ons een bericht op deze manier niet sturen. De beheerder van uw persoonlijke gegevens is distripark.com sp. Z o.o. met hoofdkantoor in Brzeg Dolny (Sienkiewicza Street 4, 56-120 Brzeg Dolny). U kunt contact opnemen met onze gegevensbeschermingsinspecteur via e-mail: iod.distriparkcom@pcc.eu.


Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.