Mierenzuur 85%

Specificatie:

  • Soort verpakking: IBC Container
  • Inhoud: 1000 kg

Over het product:

Mierenzuur 85%, ook methaanzuur genoemd, is een organische chemische verbinding en tegelijkertijd het sterkste carbonzuur. Mierenzuur is een kleurloze vloeistof met een sterke geur. Het heeft een gespecialiseerde toepassing in de bijenteelt om Varroa mijten te vernietiegen. De grondstof wordt ook gebruikt in de chemische-, looi- en textielindustrie als pH-regulator en reagens en is ook toegepast  bij het wassen en regenereren van installaties. Het kan ook worden gebruikt als een verzurend middel. Het product is bestemd alleen voor professioneel gebruik.

Let op! Zeer corrosief en bijtend. Een sterk gif.

  • Het product is bestemd alleen voor bedrijven.
  • Gevaarlijk product.

Toepassingen:

Mierenzuur 85%, ook wel methaanzuur genoemd, wordt in de chemische industrie gebruikt. Het wordt gebruikt om mierenzuur en andere chemische oplossingen te produceren; in de bruiningsindustrie voor het verven / looien van dierenhuiden, in de textielindustrie voor het verven van textiel en als een pH-regulerend middel. Het is gebruikt ook bij de voorbereiding van metalen oppervlakken en als een chemisch reagens bij het wassen en regenereren van de installaties; het kan worden gebruikt in regeneratie van beluchtingssystemen in aërobe processen van afvalwaterzuivering, het is effectief in hetschoonmaken van diffusers van keramiek, staal en kunststof. Ook gebruikt als een verzurend middel, in de bijenteelt als   verwijderingsmiddel van varroose en in chemische synthesen.

Let op! Zeer corrosief en bijtend. Een sterk gif.

Eigenschappen:

  • Mierenzuur 85%, chemische formule: HCOOH.
  • Dichtheid ca. 1,2 g / cm3.
  • Gevaarlijke stof.
  • Er moeten speciale voorzorgsmaatregelen worden genomen.
  • Het product is alleen beschikbaar voor professioneel gebruik.
  • Aanbod gericht alleen op bedrijven.

Als u ons wilt contacteren via het onderstaande formulier – vul dan die nodgie gegevens in. Delen van gegevens is vrijwillig, maar als u dat niet doet, kunt u ons een bericht op deze manier niet sturen. De beheerder van uw persoonlijke gegevens is distripark.com sp. Z o.o. met hoofdkantoor in Brzeg Dolny (Sienkiewicza Street 4, 56-120 Brzeg Dolny). U kunt contact opnemen met onze gegevensbeschermingsinspecteur via e-mail: iod.distriparkcom@pcc.eu.


Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.