Over ons

Nieuwe technologieën en het steeds wijdverbreide gebruik van internet voor bedrijfsontwikkeling hebben geleid tot een van de bedrijven die de PCC Capital Group vormen. Distripark.com opgericht in 2015 werd een online platform gespecialiseerd in de verkoop van chemische producten.

De PCC Group heeft meer dan 3.300 werknemers in dienst in 17 landen over de hele wereld, op het gebied van chemie, logistiek en energie, en distripark.com is het antwoord op de groeiende behoeften van klanten. Dankzij de aanwezigheid op internet bieden we onze klanten de mogelijkheid om overal en altijd chemische producten te bestellen.

pcc autochem truckDistripark.com is aanwezig op de Poolse markt, markten in heel Europa en in China. Het biedt een zeer breed assortiment voor zowel bedrijven als individuele klanten. Een groot deel van de producten in het aanbod van de winkel wordt vervaardigd door bedrijven van PCC Group, wat betekent dat producten van hoge kwaliteit rechtstreeks van de fabrikant komen.

Onze klanten waarderen ons voor professionaliteit, toegang tot betrouwbare informatie, snelheid van orderafhandeling, hoge kwaliteit van de dienstverlening en een breed productportfolio.

distripark.com is een online e-commerce platform die chemische grondstoffen, industriële chemie, bouwproducten en professionele huishoudchemie aanbiedt. Mensen met passie, een breed assortiment en klantgerichtheid zijn de onderscheidende elementen van distripark.com.

Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.