Wegzout - natriumchloride

Specificatie:

  • Soort verpakking: zak
  • Inhoud: 1000 kg

Over het product:

Wegzout - natriumchloride 1000 kg steenzout is de meest populaire methode om ijzige paden, trottoirs, pleinen en rijwegen te bestrijden. Het is verpakt op een pallet 40 stuks in zakken van 25 kg. Ons zout wordt uit de Poolse mijnen gegraven, het bevat een antiklontermiddel (technisch kaliumferrocyanide). Wij nodigen u uit om bestellingen te plaatsen.

wegzout-natriumchloride1.jpg

95,00 EUR

Nettoprijs

Toepassingen:

Wegzout wordt in de winter gebruikt om besneeuwde en ijzige wegen te bestrijden. Het belangrijkste bestanddeel van het wegzout is natriumchloride (NaCl), minimaal 95% inhoud. Het is geen gevaarlijke stof. Wegzout kan worden gebruikt om ijs en sneeuw te verwijderen of preventief het gebied te beschermen tegen ijs en aangroei van meer sneeuw. Als u een goed bewaarde woonwijk wilt hebben op lange winterdagen dankoop ons wegzout.
Het is perfect voor het behoud van trottoirs, wegen, parkeerterreinen, pleinen. Ons wegzout met een antiklontermiddel kan zelfs ijs tot (minus) -5 graden vernietigen. Vergeet het niet om ervoor te zorgen dat de omgeving van uw perceel sneeuw- en ijsvrij wordt. Ijsvrij huis in de winter zorgt ervoor dat de gebruikers van het pand veilig zijn. Niet zorgen voor het ijs- en sneeuwvrij terrein verhoogt de kans op verschillende verwondingen, breuken of verstuikingen. Zorg voor het veiligheid. Koop ons wegzout.

Gebruik:

Wegzout is al een voorbereid product voor gebruik. Normaal verbruik van wegzout moet ongeveer 18,3 kg per 100 m2 bedragen, dus hebben we ongeveer 0,183 kg nodig voor de ontvochtiging van 1 m2. Bij grote sneeuwval kan het verbruik echter tot 0,250 kg / m2 oplopen.

Eigenschappen:

Oplevering: minimaal 5 werkdagen.

Welkom om te kopen - distripark.eu

Als u ons wilt contacteren via het onderstaande formulier – vul dan die nodgie gegevens in. Delen van gegevens is vrijwillig, maar als u dat niet doet, kunt u ons een bericht op deze manier niet sturen. De beheerder van uw persoonlijke gegevens is distripark.com sp. Z o.o. met hoofdkantoor in Brzeg Dolny (Sienkiewicza Street 4, 56-120 Brzeg Dolny). U kunt contact opnemen met onze gegevensbeschermingsinspecteur via e-mail: iod.distriparkcom@pcc.eu.


Het gebruik van onze website betekent dat cookies voor uw apparaat of vergelijkbare technologische oplossingen voor functionele, statistische en marketingdoeleinden worden geplaatst. U kunt uw toestemming voor cookies op elk moment wijzigen of verwijderen in uw browserinstellingen.